Allergia-, iho- ja astmasäätiön tutkitun tiedon asiantuntijapäivä toukokuussa

19.4.2024

Allergia-, iho- ja astmasäätiö järjestää Tutkitun tiedon asiantuntijapäivän 14.5. Seminaari järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

Seminaari on suunnattu tutkijoille, lääkäreille, sote-alan asiantuntijoille ja alan opiskelijoille. Tilaisuus on maksuton. Jatkossa niitä järjestetään joka toinen kevät.

Seminaareilla säätiö haluaa nostaa esille allergioiden, astman ja ihosairauksien moninaisia vaikutuksia sekä yhteiskunnallisella että yksilötasolla.  Tavoitteena on esitellä uusinta tutkittua tietoa sekä allergia-, iho- ja astmasäätiön apurahaa saaneita tutkijoita ja heidän tutkimuskohteitaan.

Tämän kevään seminaarissa luennoivat keuhkolääkäri, allergologi ja kliinisen allergologian emeritusprofessori Tari Haahtela, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, dosentti Leena Koulu, keuhkosairauksien ja allergologian dosentti Paula Kauppi sekä luonto- ja ympäristöterveyden tutkija Juha Jantunen.

Tutkitun tiedon asiantuntijapäivä järjestetään 14.5. kello 12.00–16.30 Helsingissä, Kevan pääkonttorilla (Unioninkatu 43, 00100 Helsinki). Ohjelma ja ilmoittautumiset.

Lisätietoja:

Tutkitun tiedon asiantuntijapäivä 14.5.2024.

Allergia-, iho- ja astmasäätiö

Sivua päivitetty: 19.4.2024