JOULULEIVONTAA ILMAN MAITOA, GLUTEENIA JA KANANMUNAA
ma 14.11. klo 17–21
Uudenmaan Marttojen opetuskeittiö, Lapinlahdenkatu 3A, 2. krs, 00180 Helsinki
Miten syntyy piparkakut, joululeipä tai pulla ilman maitoa, gluteenia ja kananmunaa? Kurssilla opitaan valmistamaan yleisimpiä joulunajanleivonnaisia ilman maitotuotteita, gluteiinipitoisia viljoja tai kanamunaa. Riisipuurot ja laatikot opitaan myös hyödyntämään leivonnassa karjanpiirakoiden ja rieskojen muodossa.
Huom! Opetustilana toimii tavallinen opetuskeittiö, jossa on käsitelty myös allergisoivia elintarvikkeita, joten kurssi ei sovellu hyvin voimakkaita allergiareaktioita saaville.
Kerrothan ilmoittautuessasi ruoka-aineallergiasi, jotta osaamme varautua ennakkoon.
Maksu yhdistyksen jäsenille 45 €/hlö ja ei-jäsenille 48 €/hlö.
Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset Vantaan ja Keravan allergia- ja astmayhdistys vantaanallergiayhdistys (ät) gmail.com
Kurssi soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan leipomaan!