GLUTEENITON LEIVONTA TUTUKSI
Ke 28.10. klo 17.30–20 Yhdistyksen toimisto, Kyllikinkatu 9, Tampere
Vetäjänä: restonomi amk, leipuri-kondiittori Aulikki Vuorinen
Gluteeniyliherkkyyden trendistä johtuen kaupat ja media ovat pullollaan mitä ihmeellisimpiä ohjeita, tuotteita ja jauhoseoksia. Mitkä niistä oikeastaan toimivat hyvin, soveltuvat omaan ruokavalioon jää usein arvoitukseksi. Kokeilemalla oppii, mutta koekeittiön pyöritys kotona ja arjessa on allergikoille turhan haastavaa ja joskus jopa mahdotonta.
Yhdistyksen toimistolla tarjoutuu nyt mahdollisuus ottaa haltuun vähän oudommat raaka-aineet ja seokset leivontaan—kokeillaan yhdessä, miten parhaiten voit onnistua gluteenittomassa leivonnassa ja opetellaan vähän gluteenittoman leivonnan niksejä.
Kurssille rajoitettu osallistumismäärä, ilmoitathan osallistumisen yhteydessä, mikäli sinulla on anafylaksian vaara jollekin tietylle viljalle ja voit mainita myös muut yliherkkyydet. Näin saamme kaikille turvalliset raaka-aineet käyttöön. Hinta 5€/hlö, vain jäsenille. Paikkoja rajoitetusti! Ilmoittautuminen 19.10. mennessä 044 339 5181 tai allergia(at)kolumbus.fi