HEI, ME LEIVOTAAN! ALLERGISEN LEIVONTAKURSSI
Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä. Lapinlahdenkatu 3A, 2 krs. 00180 Helsinki
Miten syntyy kakkupohja, sämpylät, karjalanpiirakat ja vaikkapa vohvelit ilman maitoa, kananmunaa ja vehnäjauhoja? Kurssilla opitaan valmistamaan arkipäivänleivonnaisia ilman allergisoivia ainesosia. Emme käytä kurssilla yleisesti allergisoivia raaka-aineita tai niitä sisältäviä elintarvikkeita , kuten maitoa, kananmunaa, gluteenia sisältäviä viljoja, pähkinöitä, kalaa tai mereneläviä, suklaata, mansikoita tai sitrushedelmiä. Huom! Opetustilana toimii tavallinen opetuskeittiö, jossa on käsitelty myös allergisoivia elintarvikkeita, joten kurssi ei sovellu hyvin voimakkaita allergiareaktioita saaville. Kerrothan ilmoittautuessasi ruoka-aineallergiasi, jotta osaamme varautua ennakkoon. Maksu yhdistyksen jäsenille 40e/hlö ja ei jäsenille 45e/hlö.
Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 4.4 mennessä vantaanallergiayhdistys@gmail.com tai 09 823 1600. Kurssi soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan leipomaan!