Äänestä vuoden parasta Allergiatunnus-tuotetta

16.9.2024

Allergia-, iho- ja astmaliitto järjestää äänestyksen vuoden parhaasta Allergiatunnus-tuotteesta. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Allergiatunnuksella varustettu, huipputason Electrolux-pölynimuri. Äänestää voi 31.10. asti.

Palkitsemalla vuoden parhaan Allergiatunnus-tuotteen liitto haluaa kannustaa yrityksiä valmistamaan tuotteitaan terveysvastuullisesti. Tavoitteena on saada markkinoille hyvin siedettyjä tuotteita, jotka sopivat myös allergisille, astmaatikoille ja tuoksuherkille.

Pääset äänestämään tästä

Vuoden Allergiatunnustuote 2024 julkistetaan Allergia- Iho- & Astma -päivässä Tampere-talolla 15.11.2024. Kaikille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa on tarjolla paljon mielenkiintoista ohjelmaa, kuten lääkäriluentoja, näytteilleasettajia sekä erilaisia toiminnallisia pisteitä.

Allergiatunnus-tuotteet täyttävät allergiakriteerit

Allergiatunnuksen saaneet tuotteet eivät sisällä hajusteita tai yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai materiaaleja. Aineiden lisäksi niistä on tutkittu käytetyt pitoisuudet, sillä osa kemikaaleista on hyvin siedettyjä, kun koostumuksessa pitoisuudet ovat pieniä ja puhtaita.

Allergiatunnus ei ole ostettavissa, eivätkä kansainväliset allergiamerkit vastaa sitä. Sen kriteerit ja käsittelymenetelmät ovat Suomessa puolueettoman terveysjärjestön ja asiantuntijoiden laatimia ja perustuvat aina lääketieteellisiin tilastoihin.

Lisätietoja:

Markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö Niki Malmros, puh. 040 5255 982, niki.malmros@allergia.fi

Allergiatunnus

Allergia, Iho & Astma -päivä

Sivua päivitetty: 16.9.2024